Magnus Thulin – Toppkandidat riksdag och region valet 2022

Moderaterna Malmö

Moderaterna Malmö eller malmömoderaterna är en samling av ett antal moderata lokalföreningar. Dessa innefattar Moderaterna i Limhamn, Slottsstaden, Centrum, Petri, Söder-Oxie, Husie, Davidshall-husaren och Sydväst. Moderaterna i Malmö har ett valtekniskt samarbete med Centerpartiet Malmö i Malmö kommunfullmäktige.

Vilka företräder Moderaterna Malmö i valet 2022?

Nyligen valdes Helena Nanne som förstanamn på kommunlistan och kommer därmed troligen vara kommunalråd eller oppositionsråd efter valet 2022. I övrigt så är även riksdags- och regionlistorna klara. Dessa innefattar namn så som Carl-Johan Sonesson, Noria Manouchi, John Eklöf och Peter Ollén.

Vilka är det viktigaste frågorna för Malmömoderaterna?

För de flesta moderater är skattepolitiken en viktig fråga. Liberala och liberalkonservativa partier förespråkar låga skatter för att gynna individens frihet. Man vill alltså att man själv ska kunna välja var man lägger sina pengar. Arbetslinjen är en annan fråga som är viktig för Moderaterna Malmö, speciellt med det otroligt höga arbetslöshet som Malmö har. Detta är frågor som även delas av mig och Centerpartiet Malmö. Andra frågor som drivs att Malmömoderaterna är skola, omsorg och trafikfrågor. 

Moderaterna Malmö och malmömoderaterna

Valinformation

  • Vill du ha valinformation via e-post inför valet? Innan valet kommer jag sätta ihop enkel information om hur och var man röstar. Jag kommer också köra live-sändningar för att diskutera politik. Jag kommer självklart inte dela din e-post med någon och kommer absolut inte skicka någon spam.

Kontakta mig

Här kan du fylla i din kontaktuppgifter för att komma i kontakt med mig. Ditt meddelande hanteras med sekretess och delas inte.
Scroll to Top