Magnus Thulin - Om mig och den här hemsidan

Magnus Thulin

Jag är en ekonom med ett stort intresse för politik och samhällsfrågor. Jag har en examen i ekonomi och har även studerat kurser inom sociologi, statsvetenskap, energiteknik och IT.

Till vardags är jag marknadschef på ett större stålföretag och driver Vätgasbloggen.se samt Industrinätverket – En företagshub för svensk industri.  Den här hemsidan driver jag på min fritid och är numera en av Sveriges största politikbloggar med en kvarts miljon läsare 2022.

Om du upptäcker några fel på denna hemsida, tveka inte att kontakta mig. Jag är tacksam för alla synpunkter och feedback som kan hjälpa mig att förbättra webbplatsen och göra den så användarvänlig som möjligt.

Jag är öppen för att höra om eventuella tekniska problem, stavfel eller andra fel som du kan upptäcka på sidan. Jag kommer att göra mitt bästa för att åtgärda problemen så snart som möjligt och se till att webbplatsen fungerar smidigt och effektivt.

Transparens

Jag har tidigare varit politiskt aktiv i Centerpartiet som tf. ordförande och vice ordförande för Centerpartiet i Malmö. Jag har suttit som ersättare i Regionfullmäktige i Skåne samt varit ledamot i SUS sjukhusstyrelse. Sedan valet 2022 är jag ersättare i Sveriges riksdag.

Den här hemsidan är opartisk (utöver kategorin politik) och därmed en kunskapsbank för den som tycker min information är användbar. Det ska dock tilläggas att alla artiklar under kategorin politik är mina personliga åsikter.

Kontakta mig