Magnus Thulin - Om mig och den här hemsidan

Magnus Thulin

Jag är en ekonom med ett stort intresse för politik och samhällsfrågor. Jag har en examen i ekonomi och har även studerat kurser inom sociologi, statsvetenskap och IT. Med min kunskap och erfarenhet känner jag mig rustad för att förstå de olika faktorer som påverkar samhället och ekonomin.

Jag har en förståelse för hur politiska beslut kan påverka ekonomin och hur ekonomiska faktorer i sin tur kan påverka samhällsutvecklingen. Min kunskap inom statsvetenskap har också hjälpt mig att förklara hur sociala och politiska faktorer påverkar ekonomiska beslut och resultat.

Till vardags driver jag företagen Notiz Informationsskärmar och Industrinätverket – En företagshub för svensk industri. Jag arbetar också vid behov som konsult i frågor rörande digitalisering och digital affärsutveckling. Den här hemsidan driver jag på min fritid och är numera en av Sveriges största politikbloggar.

Är tacksam för din hjälp

Om du upptäcker några fel på denna hemsida, tveka inte att kontakta mig. Jag är tacksam för alla synpunkter och feedback som kan hjälpa mig att förbättra webbplatsen och göra den så användarvänlig som möjligt.

Jag är öppen för att höra om eventuella tekniska problem, stavfel eller andra fel som du kan upptäcka på sidan. Jag kommer att göra mitt bästa för att åtgärda problemen så snart som möjligt och se till att webbplatsen fungerar smidigt och effektivt.

Transparens

Jag är politiskt aktiv i Centerpartiet och brinner för att göra en positiv skillnad i samhället. Som ersättare i regionfullmäktige Skåne har jag en viktig roll i att representera mina väljare och driva viktiga frågor inom hälso- och sjukvård, infrastruktur och företagande.

Utöver min roll i regionfullmäktige är jag också styrelseledamot i Skånes Universitetssjukhus. Där har jag möjlighet att påverka beslut som rör sjukhusets verksamhet och se till att patienternas behov är i fokus.

Genom mitt politiska engagemang och mina olika uppdrag har jag fått möjlighet att lära mig mer om samhällsfrågor och utveckla mina förmågor. Jag ser det som en stor ära att få representera mina väljare och bidra till en bättre framtid för vår region och vårt land.

Den här hemsidan är opartisk (utöver kategorin politik) och därmed en kunskapsbank för den som tycker min information är användbar. Det ska dock tilläggas att alla artiklar under kategorin politik är mina personliga åsikter.

Kontakta mig