Magnus Thulin – Toppkandidat riksdag och region valet 2022

Välkomna till Centerpartiet i Malmö

Bli medlem i Centerpartiet i Malmö

Pressbild Magnus Thulin för media

Besök Centerpartiet i Malmös politikkvällar

Som vice ordförande för Centerpartiet i Malmö kommer jag att ansvara för politikkvällar i våra lokaler. Vi kommer att bjuda in spännande gäster för att prata om lokal, regional, riks och EU-politik. Du behöver inte vara medlem i Centerpartiet i Malmö för att närvara.

Exempel på ämnen vi kommer ta upp är företagande i Malmö, hederskultur, brottsbekämpning, kultur, arbetsmarknad och mycket mer. Är du sugen på att komma, håll gärna utkik på vår hemsida, som du hittar här. Du kan också besöka vår facebook eller instagram-sida.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top