Centerpartiets viktigaste frågor

Centerpartiets viktigaste frågor är småföretagande, jämställhet, landsbygd, miljö, klimat, hållbarhet och arbetsmarknad. Centern driver en liberal politik som bygger på att småföretag ska ha bra förutsättningar, hela landet ska leva och människor ska arbeta och inte leva på bidrag från staten. Friheten för individen och äganderätt är också frågor som tillhör centerpartiets viktigaste frågor.

Valinformation

  • Vill du ha valinformation via e-post inför valet? Innan valet kommer jag sätta ihop enkel information om hur och var man röstar. Jag kommer också köra live-sändningar för att diskutera politik. Jag kommer självklart inte dela din e-post med någon och kommer absolut inte skicka någon spam.

Kontakta mig

Här kan du fylla i din kontaktuppgifter för att komma i kontakt med mig. Ditt meddelande hanteras med sekretess och delas inte.
Scroll to Top