Magnus Thulin – Toppkandidat riksdag och region valet 2022

EU-valet 2019

Pressbild Magnus Thulin för media

Vill du se en handlingskraftig företagare som får saker gjorda i EU?

Mitt namn är Magnus Thulin och jag kandiderar till Europaparlamentet för Centerpartiet, är 36 år och bor i Malmö. Jag är utbildad ekonom med examen från London men har även bott, studerat och arbetat i Ungern, Spanien och Turkiet.

Vänd på valsedeln och kryssa nr. 30 Magnus Thulin

Företagande för Europa framåt

Företagande är en viktig del  som driver Sverige framåt. Företagare och deras verksamheter gör att vi kan ha en välfärd med bra vård, omsorg, utbildning, järnvägar och vägar för både människor och gods samt ett rättsväsende.

Du kan rösta på mig i hela Sverige

Fri rörlighet för vanliga människor, inte för brottslingar

I Sverige och övriga Europa har vi de senaste åren sett uppkomsten av parallellsamhällen där människors frihet är begränsad. Många känner sig inte trygga och är rädda för att våra barn ska hamn i kriminalitet. Vi kan också se hur gäng och kriminella tar lagen i egna händer genom att skjuta på varandra, ofta på grund av organiserad brottslighet.

Om mig

Ålder och ursprung: 36 år, född i Malmö, uppvuxen i Småland.

Utbildning: Ekonomiexamen – Middlesex University i London och Pécs University i Ungern, Politisk psykologi – Bahcesehir University i Istanbul, IT kurser – Blekinge tekniska högskola.

Arbetslivserfarenhet: Företagsägare, global försäljning, projektledning och ekonomi.

Anställning: Äger ett IT-företag och ett företag som säljer och marknadsför ekologiska/närproducerade produkter.

Internationell erfarenhet: Arbetat med stora detaljhandelsprojekt över hela världen. Bott, studerat och arbetat i Spanien, Ungern och Turkiet.

Språk: Svenska, Engelska (flytande), Tyska (grundläggande), Spanska (grundläggande).

Intressen: Familj, natur, aktier, teknik, politik, träning och tävling (hatar att förlora).

Ett öppet Europa!

Jag har med egna ögon upplevt olika kulturer genom mina år utomlands. Under mitten av 2000-talet bodde jag i Ungern och kunde se ett land med framtidshopp. Motorvägar och järnvägar byggdes, byggnader renoverades, människor började få ett mer liberalt tankesätt och öppnade sig mer och mer mot omvärlden.

Scroll to Top