Magnus Thulin – Toppkandidat riksdag och region valet 2022

Samtal om dagens organiserade brottslighet och människohandel

Tack, Ebba Krumlinde, för spännande samtal om dagens organiserade brottslighet och människohandel

Människohandel/trafficking är en del av den tunga brottsligheten. Hur ser det ut i de mest undangömda delarna av Malmö? Hur mycket skadar inte den här typen av illegalt arbete vårt näringsliv? Vi pratade om det fruktansvärda missbruket av våra gemensamma medel inom LSS, men samtalet handlade också på ett spännande sätt om var man skall lägga lagens ribba. Ebba är delvis utbildad i Holland och där fokuserar man annorlunda än i Sverge, med utmärkta resultat.

Tips på bok: Illicit : How Smugglers, Traffickers, and Copycats are Hijacking the Global Economy av Professor Moises Naim.

Tack Ebba, så roligt det var att samtala.

För er som missade samtalet eller vill se det igen så finns det tillgängligt på vår YouTube-kanal:https://www.youtube.com/channel/UCTN2mMS6Z1WlIuJ529VFIaQ

Nästa gång: BUDGET-klubben!


Centerpartiet Malmös budget presenteras för medlemmarna.

Måndag den 26 oktober är det dags för en intern Måndagsklubb för bara medlemmar i Centerpartiet i Malmö. Då kommer våra folkvalda presentera sin budget samt samtala med oss medlemmar om visioner och lösningar. För att delta i samtalet, anmäl er på länken nedan. Denna gång är det extra viktigt att delta inne på Zoom och inte bara följa samtalet på Facebook. Detta är din chans att vara med att påverka nästa års politik genom budgeten.
bit.ly/Mandagsklubben. Man kan också följa samtalet på Facebook, men då kan man inte delta i samtalet.

MÅNDAGSKLUBBEN-ONLINE


Varannan måndag fram till jul, välkomnar vi er att sätta er kl 18:00 framför er dator/padda/telefon för både lyssnande och samtal med kvällens gäst.
Välkomna och vi ses!

Leif Mohlin vid pennan
leif.mohlin@centerpartiet.se

Magnus Thulin, eventansvarig
Magnus.thulin@centerpartiet.se

Leif Aruhn-Solén, IT-ansvarig
leif.aruhn-solen@centerpartiet.

Scroll to Top