Magnus Thulin – Toppkandidat riksdag och region valet 2022

Går på ett torg

Skottlossningar under kort tid

Ett antal skottlossningar under kort tid har fått polisen att larma om en upptrappad gängkonflikt mellan två grupperingar i Göteborg. Personer med koppling till en av grupperingarna har de senaste dagarna upprättat vägspärrar och kontrollerat bilar på olika platser, rapporterar P4 Göteborg. Friheten är i vissa områden är hotad, då måste rättsstaten kliva in och lagföra personer som utgör hot enligt lag. Gärna hårt och resolut, utan rabatter.

De liberala friheter som vårt samhälle är byggt på ska inte endast vara tillgänglig om du kan leva i ett område valt efter plånbok.

Liberalism och frihet bygger på en urstark rättsstat, det är dags för Sveriges Riksdag och Regering att praktisera detta.

Scroll to Top