Magnus Thulin – Toppkandidat riksdag och region valet 2022

Text av Anders W. Jonsson Centerpartiet

Vi vill se en ordentlig satsning på landsbygden – över 20 miljarder på tre år!

🍀Jag ser ett stort behov av investeringar i gles- och landsbygd. Potential är stor här, men vid förhandlingsborden känner sig Centerpartiet ofta rätt ensamma om att se den. Men vi är nu med och förhandlar höstbudgeten – där kommer vi att driva på hårt för investeringar och satsningar på gles- och landsbygd.

Centerpartiet kommer inte acceptera neddragningar på landsbygdsprogrammet. Utan tvärtom vill vi se ökade investeringar. Det är till exempel viktigt att vi förbättrar infrastrukturen och bygger ut bredbandet ordentligt, särskilt i tider när fler människor måste jobba hemifrån. Jag har pratat med DN om att vi i budgeten vill skjuta till hela 20 miljarder på en treårsperiod.

Det vill vi ska gå till:

🍀Bredbandsutbyggnad

🍀 Underhåll av vägar

🍀 Underhåll och nyinvestering järnväg🍀 Finansiering landsbygdsprogrammet

🍀 Gröna näringar paketLäs mer om detaljer och hela intervjun här: https://www.dn.se/…/centerpartiet-kraver-17-miljarder…/

Vill du också se mer investeringar på gles- och landsbygd?

Scroll to Top