Magnus Thulin – Toppkandidat riksdag och region valet 2022

Måndagsklubben

MÅNDAGSKLUBBEN – online

I samarbete med Studieförbundet vuxenskolan

Hej alla medlemmar i Centerpartiet i Malmö och varmt välkomna till MÅNDAGSKLUBBEN!

Varannan måndag fram till midsommar, med start måndagen den 27 april, välkomnar vi er att sätta er kl 18:00 framför er dator, med er padda eller med er telefon och följa kvällens föreläsare. Precis som om vi hade setts fysiskt, kommer det finnas möjlighet att ställa frågor samt att diskutera.

Mötena kommer att vara 60 – 90 minuter. 

För att kunna delta på mötena krävs föranmälan via nedanstående länk:

bit.ly/Mandagsklubben

Innehåll

I MÅNDAGSKLUBBEN får vi till en början möta centerpolitiker från när och fjärran. Vår krets kan stoltsera med spjutspetsar i såväl kommun som region och riksdag. Våra huvudpersoner kommer att fokusera på ämnen som ligger dem nära.

Program

ndag 27 april kl 18.00

Kay Wictorin, kommunfullmäktigeledamot och tillika ledamot av hälsa-, vård- och omsorgsnämnden, talar om  ”Superaged”, dvs hur vi i Sverige har en stor, stor mängd äldre. Vi befinner oss i en akut situation just nu i Coronatider, men även på sikt är den åldrande befolkningen en av de stora utmaningarna. Sverige kännetecknas dessutom av en stigmatiserande ”ålderism”.

ndag 11 maj  kl 18.00

Ekonomiska läget i Sverige. Gäster presenteras inom kort!

ndag 24 maj kl 18.00

Anton Sauer, kommunfullmäktigeledamot och tillika andre vice ordförande i gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden, talar om Centerpartiets vision av skolan i Malmö och Sverige. En del av kvällen kommer även att ägnas åt ideologi och framtida utmaningar.

ndag 8 juni kl 18.00

Charlotte Bossen, politisk gruppledare i Kommunfullmäktige, talar om dagsaktuella politiska frågor i Malmöpolitiken.

Efter ett sommaruppehåll återkommer MÅNDAGSKLUBBEN:

Hur går det till?

Mötena sker genom videoplattformen Zoom. Registrera ditt deltagande via nedanstående länk så mottar du ett mail med instruktioner.


bit.ly/Mandagsklubben

Scroll to Top