Main Menu

Bli medlem i Centerpartiet Malmö

Ribersborg i Malmö

Pressbild Magnus Thulin för media

Magnus Thulin, Vice ordförande Centerpartiet i Malmö

Bli medlem i Centerpartiet i Malmö

Vill du vara med och påverka politiken i Malmö? Som medlemsansvarig och vice ordförande för Centerpartiet i Malmö hjälper jag dig gärna att komma igång!

Kanske vill du vara stödmedlem? Eller så vill du kanske gå på våra medlemsmöten och diskutera aktuella ämnen? Det finns också möjligheter att bli förtroendevald till olika nämnder i Malmö kommun.

Vi i Centerpartiet vill vara ett parti som är öppet för alla och där man ska känna sig välkommen. Delar du våra värderingar? Bli medlem!

Så här blir du medlem:

Skriv ditt personnummer, mejladress och swisha 150 kr till nr 123 421 85 33.

Du kan också fylla i ett formulär på Centerpartiets hemsida, men jag rekommenderar swish!

Vad händer sen?

Förutsatt att du är bosatt i Malmö kommun så kommer vi att kontakta dig och föreslå en fika eller bjuda in dig till våra möten. Detta är såklart helt frivilligt.

När vi träffas första gången så kommer jag eller någon annan representant från Centerpartiet att prata med dig och fråga hur du vill engagera dig. Därefter är det upp till dig hur mycket tid du vill lägga!

Hoppas vi ses snart!

Följ oss

Du kan följa oss via vår hemsida, instagram eller facebook. Du kan också följa mig personligen på instagram eller facebook. Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev!