Magnus Thulin – Toppkandidat riksdag och region valet 2022

Bron från Malmö till Köpenhamn

Jag är nu vice ordförande för Centerpartiet i Malmö

Jag har nu efter EU-valet fått förtroendet att bli vice ordförande för Centerpartiet i Malmö. Vi har nu tre år på oss att utveckla vår politik ännu mer och göra avtryck i kommunen.

Centerpartiet i Malmö har ett valtekniskt samarbete Moderaterna i Malmö. Detta ger oss en plattform att vara en stark opposition fram till nästa val.

Som vice ordförande i Centerpartiet i Malmö kommer jag fortsätta mitt arbete med att stärka vår organisation och bilda opinion både lokalt, regionalt och nationellt. Som ni säkert redan vet så driver jag småföretagsfrågor hårt och detta är något jag kommer fortsätta med.

Frågor om jobb, miljö & klimat och ekonomi intresserar mig också mycket!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top