Magnus Thulin – Toppkandidat riksdag och region valet 2022

Magnus Thulin personkryss

Summering av EU-valet

Då var detta val över och jag vill passa på att göra en snabb summering.
Centerpartiet ökade med 4,3% till 10,8% vilket innebär att vi gör vårt bästa EU-val någonsin!
Detta resulterade även i att vi fick ett extra mandat (nu totalt två personer i EU-parlamentet).
Jag lyckades inte ända fram men fick ihop 1003 personkryss, vilket jag både är stolt och glad över. Alla dessa kryss gjorde att jag avancerade från 30 plats på listan till plats nummer 18, med häng på en topplacering!

Jag vill passa på att tacka en del lokala Centerföreningar och dessa är: Centerpartiet Malmö, Centerpartiet Ystad, Centerpartiet Skurup, Centerpartiet Tomelilla, Centerpartiet Simrishamn, Centerpartiet Eslöv, Centerpartiet Svedala, Centerpartiet Ljungby, Centerpartiet Värnamo och Centerpartiet Gislaved. Alla dessa har på något sätt stöttat mig under valrörelsen. Jag vill även passa på att gratulera Fredrick Federley till ytterligare fem år i Bryssel, Abir al Sahlani som nu tar plats i parlamentet tillsammans med Fredrick. Vill också rikta ett beundrande till Emma Wiesner som lyckades skrapa ihop över 20000 kryss, imponerande!

Nu tar vi nya tag inför valet 2022 och hoppas på en stark alliansregering!

Glöm inte att följa mitt nyhetsbrev!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top