Magnus Thulin – Toppkandidat riksdag och region valet 2022

På språng i Gnosjöregionen

Hans-Göran Johansson

Många möten i Gnosjöregionen

Under veckan har jag varit i mitt kära Småland. Har fokuserat på Gnosjöregionen och träffat massor med centerpartister och företagare.

KSO Hans-Göran Johansson

Under resan besökte jag kommunstyrelsens ordförande i Värnamo, Hans-Göran Johansson. Jag tror faktiskt att han uppfyllde alla de kriterier jag har på en politiker: glad, trevlig, ärlig, kunnig och en väldigt bra relation till människorna i Värnamo. Hatten av! Det blev inte sämre med tanke på att vi pratar samma språk, både dialektalt och ideologiskt.

 

Magnus Thulin och Ulf Lorentzson

Ett stop hos Företagarna

Delour Reklambyrå, jag har nog aldrig skådat en Business Park som ligger så vackert till i Möllefors utanför Anderstorp. Hela byggnaden drivs dessutom av vattenkraft! Vill man ha konferens så kan man hyra rum för att sova över. Ett väldigt bra exempel på hur trivsamt det kvar vara att driva företag på landsbygden. Vill passa på att tacka Ulf Lorentzson och Företagarna i Gnosjöregionen för ett trevligt möte!

Centerpartiet Gislaved

Carina Johansson är kommunens ordförande i Gislaved. Hon har precis börjat sin första mandatperioden i denna roll och jag tror det kommer gå väldigt bra för henne!

Hela Centerpartiet Gislaved bjöd glatt in mig som talare på deras årsmöte. Jag fick uppleva en sång från en kör och många bra diskussioner! Jag fick dessutom chansen att prata om EU-politik och varit just jag är en bra kandidat för Centerpartiet i valet den 26 maj.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top